Pyzdóza

O nemoci:

Pyzdóza je bakteriální nemoc přenášená krevní cestou. Touto nemocí se můžete nakazit při styku s Pyzdem nebo osobou nakaženou Pyzdózou. Tuto nemoc přenáší všichni Pyzdé evropští, několik Pyžďů v Severní Americe(80% USA, 10% Kanada, 10% Karibské ostrovy) - Mexiko této přírodní katastrofě uniklo díky extra pálivým Chili omáčkám, které vylučují toxiny smrtelně nebezpečné Pyžďům. Sice tyto přírodní omáčky zvyšují tělesnou teplotu Pyžďů(Až o 120°C), což přispívá jejich zdravotnímu stavu, ale prudké ohřátí způsobí šok těla, které se začne okamžitě ochlazovat na teplotu až 43°C, což je o 10°C menší teplota, než smrtelná.

Příznaky nemoci:

Při kousnutí Pyzdem vás nejdříve rána začne svědit a poté se začne zelenat a bude se vám motat hlava. Po 2 dnech vás hlava začne pekelně pálit a toto pálení se začne rozširovat po celém těle. Budete prožívat přibližne 2 hodiny neuvěřitelné bolesti a potom vám začne rána hořet. Vaše tělesná teplota začne prudce vzrůstat a potom upadnete do bezvědomí a po probuzení budete cítit velikou potřebu najít osobu stejného pohlaví, protože ve vás začne vzrůstat homosexualita. Pokud do 30 minut tuto osobu nenaleznete začne do vás Pyzdóza vylučovat nebezpečný Pyzdulin(HPyO2), který vám začne rozežírat kůži a vy budete přibližně 15-20 minut umírat v krutrých bolestech. Po smrti začne vaše tělo hořet a místo těla na místě zbade jen vroucí Pyzdulin. který je velice hořlavý, to znamená, že ve většině případů místo vaší smrti zachvátí veliký požár.


Léčení nemoci:

Pyzdóza se léčí velmi obtížně. Člověka nakáženého Pyzdózou lze vyléčit jen v počátečním stádiu(max. 6 hodin po kousnutí), přičemž úspěšnost této léčby je průměrně 5%, a to 2% z těchto lidí mají doživotní následky. Na Pyzdózu neexistuje oficiálně lék, ale naše společnost prodává experimentální lék zvaný Pyzd+, dospělá osoba musí brát 4x2 tablety denně a dítě do 12 let 5x2 tablety denně(Na děti působí tato nemoc silněji). Tento lék neutralizuje většinu kationtu Pyzdíku a nahradí je léčivými Pyzdovodíky, které v případě úspěšné léčby odstraní zbytky Pyzdíku a nakonec vyloučí i sebe.

Obrázek nemoci:

Jardafílie

O nemoci:

Jardafílie je nemoc, při které se z Vás stává blázen a úchyl, který si pořád dělá klystýry atd. Touto nemocí trpí většina členů fóra Zdraví-AZ a také Jarda (Admin tohoto fóra).

Příznaky nemoci:

V začínající fázi většinou Jardafil pořád chodí na Zdraví-az, volá Jardovi na Skype atd. V dalších fázích drží několikadenní diety, pak zas nejí skoro nic, dělá si klystýry no prostě všechny úchylárny co jsou součástí Jardova běžného života

Jak vyléčit Jardafila?

No tak pokud chcete vyléčit Jardafila, bude to asi velmi složité, protože tato nemoc je skoro nevyléčitelná, ikdyž jeden velmi těžký způsob léčby existuje:

- první co musíte udělat je: Musíte mu odpojit internet i mobil, protože jinak bude furt chodit na Jardovy stránky

- pak mu musíte zakázat klystýry a říkat mu jaký je Jarda úchyl atd.

- no a v konečné fázi mu stačí začít podávat normální jídlo, odnaučit ho pít svojí moč atd.

- A pak už je Jardafil vyléčen!

Fáze nemoci:

!comming soon!

Obrázek nemoci: